11 thoughts on “Any Problems Getting Comment Emails?

  1. Raymond February 29, 2016 / 10:31 pm

    It did work for me before, but did not work for replies re: the humming gorilla.
    But I view this as just another reason to keep checking the site. Thank you.

    • Not That Mike The Other Mike February 29, 2016 / 10:34 pm

      I appreciate that, however I want any system I install here to work reliably. Thanks for reporting in.

  2. allein February 29, 2016 / 10:39 pm

    I’ve been getting new post emails, but not a lot of new comment emails.

    I’m pretty sure I subscribed to all new comments on the piano-playing pup post (say that five times fast) this afternoon, and I didn’t get any emails, though there were 16 more comments on it when I got home. Just looked at the “manage subscriptions” thing and it’s not there. Not sure if that’s a glitch or if I didn’t actually subscribe.

    But I am subscribed to the turtle wax post, and I only got one notification (and it wasn’t even for the comment that was in reply to mine). Nothing in my spam, either.

    • Haha March 1, 2016 / 7:36 am

      Same things happen for me.
      Old way with the extra step of confirming the subscription worked. The new hasn’t worked for me. Nothing to keep me from continuing to visit and enjoy the offerings. 🙂

      • allein March 1, 2016 / 8:49 am

        Yup. He changed it after I asked if it was possible to subscribe to a thread without commenting. I would be okay with losing that option if it means the ones I do subscribe to will actually notify me.

        (For the record, I did not get a notification for your comment, but I did get a couple others from this thread this morning.)

  3. Andrew February 29, 2016 / 11:30 pm

    I do get the automated “Thank you for sending me stuff” email every time I send something in. So that’s working fine. Currently not subscribed to any posts… so I’ll subscribe to this one and see what happens. Did work fine under the old system when I subscribed to something though.

  4. kodalai March 1, 2016 / 12:28 am

    I haven’t tried that, but I’m having trouble just plain viewing the images on the site… Should I not be using Firefox, or something?

    • allein March 1, 2016 / 6:43 am

      I use chrome. The only time I have trouble seeing images is when I’m at work, because things like instagram and Facebook are blocked. I can see them on my tablet, though (sometimes instagram images are slow to load, though).

      • kodalai March 1, 2016 / 8:04 pm

        They weren’t appearing at all — there are two (I’m a “Shy Pecker” and Don’t Forget the Turtle Wax) on this page that were just blank space with a little “there’s a picture here” icon, but the picture never loads. But maybe it is me? Maybe I should try updating firefox…

        • Not That Mike The Other Mike March 1, 2016 / 8:11 pm

          Kodelai, both of those were videos via Instagram. I’m sorry you had that experience, but I’m glad you told me.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Add image after comment (JPG, 50KB or less):